Mål i slutminuten gav endast ett poäng: ”De känns surt, det gör det”

Med fem minuter kvar så hade SSG ledningen med 3-2 och nyförvärvet Anton Larsson kunde blivit matchhjälte, men efter en reducering på övertid blev det endast ett poäng till SSG när Möre var på besök på Björklunden.
Fotboll, div 5 • Publicerad 17 augusti 2018
Ett mål av Johan Helgesson räckte endast till en poäng.

– Första halvtimmen var det bättre oss. Men vi skapade rätt bra halvchanser, sen blir det jämnare och de gick ner sig och vi höjde oss, säger tränare Bosse Wallett

Möre tog ledningen tidigt i matchen men innan halvlek så hade SSG höjt sig och målkungen Martin Gustavsson kunde peta in 1-1 vid främre stolpen.

När sedan Möre utökar sin ledning efter minuten spelad i andra halvlek snäpper SSG upp ytterligare och kan även dem reducera genom Johan Helgesson som skjuter ett långskott som seglar in.

När ledningsmålet kommer genom Anton Larsson känner SSG segervittring men faller precis på mållinjen när Möre får in 3-3 det sista som händer i matchen.

– De känns surt, det gör det. Surt att få stryk på övertid. Men det är inte hela världen.

– Ett poäng får duga sen jobbar vi vidare med fler poäng, säger Wallett efter matchen.