Annons

Lantz får huvudroll i KFF-film

Svensk Elitfotboll ska göra en kortfilm om Kalmar FF:s CSR-projekt. Där blir Joakim Lantz huvudpersonen.
Fotboll • Publicerad 28 februari 2019
Joakim Lantz, Kalmar FF och Färjestadens GoIF eldsjäl.
Joakim Lantz, Kalmar FF och Färjestadens GoIF eldsjäl.Foto: Privat

Föreningen Svensk Elitfotboll kommer göra 16 filmer, varsin, om de allsvenska lagens samhällsarbete. Kalmar FF har valt att lyfta fram föreningens U-grupp, där Färjestaden GoIF:s eldsjäl Joakim Lantz är lagkapten.

På lördag morgon kommer ett filmteam till Färjestaden för att intervjua 22-åringen och sedan följa med honom till träningen i Kalmar.

Annons

– Jag har aldrig gjort det här förut, det ska bli jätteroligt. Jag har ju varit med i tidningar och sådär, men nu blir det filmkameror istället, säger huvudpersonen.

Filmen, som blir cirka en och en halv minut lång, kommer visas på SEF:s hemsida i samband med den allsvenska premiären, samt även spridas via föreningens sociala medier.

– Vi ska spegla de allsvenska lagens CSR-projekt (Corporate Social Responsibility). I det här fallet valde Kalmar FF att lyfta fram U-laget och Joakim som en bra person för uppdraget, säger Thomas Björn, ansvarig för filmprojektet.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons