Annons

Han blir ny assisterande i RM

Han var assisterande tränare i IFK Borgholm det här året. Nu byter David Nilsson Sundberg damfotboll mot herrfotboll och kliver in i ledarstaben hos RM.
– Vi kommer utmana varandra och grabbarna, säger RM-tränaren Daniel Andersson.
Fotboll, div. 4 herr • Publicerad 13 oktober 2018
RM vann division 5 i år. Nästa säsong är laget nykomling i fyran.
RM vann division 5 i år. Nästa säsong är laget nykomling i fyran.Foto: Magnus Anderberg

Den gångna säsongens assisterande tränare i RM, Marcus de Graaf, har slutat för att helt koncentrera sig på spelandet nästa år. David Nilsson Sundberg blir hans ersättare.

– Jag har haft koll på David på avstånd, både när han hade framgångar med ungdomslaget i IFK och nu senast i damlaget. Det har alltid skvallrats om att han är en noggrann och målmedveten ledare, samt en jäkla pådrivare, säger huvudtränaren Daniel Andersson.

Annons

42-årige Sundberg Nilsson var assisterande tränare till Andreas Prins i IFK Borgholms damlag det här året, men slutade i samma veva som huvudtränare Prins. Nu byter han alltså damfotboll mot herrfotboll och kliver in bredvid Andersson.

– Jag är helt övertygad om att vi tillsammans kommer fortsätta skapa en go stämning i laget och utmana varandra och grabbarna.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons