Annons

Ifjol: spelarkris – nu: b-lag anmält

Högsrums FF var först ut med att träningsmatcha i helgen – dessutom blev det klart med en ny ordförande i Styrelsen efter Jonny Erlandsson.
– Jag är friskriven. Ulf Norlin tar över, berättar han.
Fotboll, träningsmatch • Publicerad 18 februari 2019
Clas Johansson är en av spelarna som är tillbaka i Högsrum.
Clas Johansson är en av spelarna som är tillbaka i Högsrum.

Jonny Erlandsson proklamerade för några veckor sedan i ÖB–sporten att han lämnar styrelsen efter sju år som ordförande. I helgen var det årsmöte och Ulf Norlin tar över klubban. Nya styrelseledamöter blev Johan Nilsson och Lotta Aspegren.

– Ulf har varit ordförande en vända innan och haft hand om klubbtidningen, han har koll på läget så det känns bra, säger Jonny.

Annons

Han lämnar över ett a-lag med bra bredd. Förra året var det mycket snack om spelarbrist, nu har laget anmält b-lag igen för första gången på flera år.

– Först var det snack om ett samarbete med Hulterstad kring b-lag men det blev inget, vi fick några telefonnummer från dem istället och har några spelare ytterligare på gång.

Högsrum var först ut av alla öländska lag att spela träningsmatch, i helgen. Det blev förlust mot division 5–laget Timmernabben med 0–6.

– Det ska ju vara viss skillnad, men enligt rapporterna kom killarna igång bättre i andra halvlek. För fasiken, det känns positivt ändå att vi redan är igång, det visar på bra ambitioner.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons