Annons

Föreningen större än någonsin

Färjestadens Motion har haft säsongsavslutning och kan se tillbaka på ett aktivt och lyckat 2018.
Cykling/triathlon • Publicerad 10 oktober 2018 • Uppdaterad 11 oktober 2018
Nära ett 40-tal deltagare medverkade i Färjestadens Motions säsongsavsvlutning på Hotell Skansen.
Nära ett 40-tal deltagare medverkade i Färjestadens Motions säsongsavsvlutning på Hotell Skansen.Foto: Privat

Föreningen Färjestadens Motions IF är rekordstor och närmar sig 240 medlemmar. I söndags hade man säsongsavslutning på Hotell Skansen. Träffen innehöll mingel och bad, föreläsning av Björn Mortensen och kvällen avslutades sedan med en gemensam tacobuffé.

De fyra loppen som arrangerats av föreningen – Alvartrampen, Skansentrampen, Öland Tvärs och 50-årsjubilerande Ölandsrundan – har sammanlagt samlat cirka 800 deltagare.

Annons

Representanter från föreningen har också medverkat i mängder av tävlingar, lopp och utmaningar. De gemensamma onsdags- och lördagsträningarna som hållits har hittills haft 113 olika deltagare.

Nästa år satsar Färjestadens Motion bland annat på att klara Vätternrundan under 9.30. Hittills är 27 cyklister anmälda till satsningen, hälsar föreningens ordförande Tomas Larsson.

(ÖB)
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons