Före detta Ölandstränaren får lämna IFK Göteborg

Alf Westerberg som tidigare varit tränaren i Färjestadens GoIF, IFK Borgholm och Glömminge IF fick på onsdagsmorgonen lämna som assisterande tränare för IFK Göteborg.
Fotboll • Publicerad 10 oktober 2018
Alf Westerberg ute i kylan, får lämna sitt fotbollsjobb i IFK Göteborg
Alf Westerberg ute i kylan, får lämna sitt fotbollsjobb i IFK Göteborg

– Det läge som vi är i ska inte på något sätt tillskrivas Affe, bara för att han får gå nu, säger huvudtränaren Poya Asbaghi till GP.

Westerberg skrev ett nytt tvåårskontrakt med IFK så sent som i somras och beskedet innebär inte att han får kicken från föreningen.

– Vår ambition är att hitta en lösning med Alf framöver. Någonting kring A-laget. Där vet vi att vi behöver satsa mer. Men vilken roll det blir vill jag inte spekulera i, säger klubbdirektören Max Markusson.

Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller ersätter Westerberg

Det har varit spekulationer kring att Asbaghi ska få lämna senaste dagarna men nu får istället sportchefen Mats Gren lämna – han ersätts av akademichefen Jonas Olsson.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.