Annons

Femte raka för Böda/Högby

Det dröjde en timme innan Läckeby överlistades. Men segertåget Böda/Högby tuffar på. 2–0 till slut.
– Sista halvtimmen är de inte på vår planhalva en enda gång tror jag, säger Marcus Stark.
Fotboll, div. 5 • Publicerad 10 september 2018
”Jacob Hultenius var bäst på plan, fantastiskt fina passningar. Och Björn Fjellström ska också ha beröm, han springer något kopiöst.”, säger Marcus Stark.
”Jacob Hultenius var bäst på plan, fantastiskt fina passningar. Och Björn Fjellström ska också ha beröm, han springer något kopiöst.”, säger Marcus Stark.

Jumbon på hemmaplan blev en något hårdare nöt än väntat – resultatmässigt.

– Det här är ju ett lag man vill få hål på tidigt, istället har vi har mängder av chanser som vi missar, säger ”Mackan”.

Annons

– Rent fysiskt är vi överlägsna på mitten med Jonas (Nilsson), Victor (Byström) och Jacob (Hultenius). Och ett par klasser bättre fotbollsmässigt skulle jag säga. Jag var inte orolig, vi fortsätter jobba metodiskt och maler ner dem till slut.

0–0 stod sig en timme in i matchen.

– Då sätter vi upp Victor Byström på topp, får bättre tryck i djupled och till slut gör dem bort sig.

Böda/Högby kunde sedan avgöra med 2–0 med tio minuter kvar.

– Läckeby har väl egentligen inte en chans på hela matchen. Sista halvtimmen är det inte på vår planhalva en enda gång tror jag.

Femte raka för laget i serien, därmed kvalplatsen uppåt intakt. Fem poäng upp till RM och sju till Torsås.

– Jag tror fortfarande inte att det är uteslutet att vi kan kliva om RM på andraplatsen. Förlorar dem en match kan det bli nerver. Jag vet inte om vi är mogna för division 4 men om vi får chansen så tar vi den såklart.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons