Annons

FBC fick nej tack från center: ”Nu börjar det bli tungt”

Det blir igen Kalmarsund för meriterade centern Sophia Mangs.
– Nu börjar det bli ont om tid. Hon skulle gått in i förstakedjan, var den typ typ vi letar efter, säger sportchefen André Piechowicz.
Innebandy, allsvenskan dam • Publicerad 12 juni 2018
Ingen centerförstärkning för FBC – än.
Ingen centerförstärkning för FBC – än.

– Tyvärr har vi fått nej tack från Sophia Mangs. Nu börjar det bli tungt, säger André Piechowicz.

Annons

– Beslutet dröjde här, hon var sjuk och hade nog lite ångest för att välja. Nu börjar det bli ont om tid. Hon skulle gått in i förstakedjan, var den typ typ vi letar efter.

Sophia Mangs spelade i SSL för Linköping IBK den gångna säsongen och gjorde två mål på nio matcher för laget som åkte ur serien.

– Hon valde en annan klubb, jag vet faktiskt igen vilken men beslutet hade med det geografiska läget att göra. Kalmarsund som förening lockade och förhoppningsvis kan hon vara aktuell för oss i framtiden.

Men FBC ger knappast upp hoppet – det här är hetaste spåret i jakten på ny center.

Det är nu även officiellt att Rebecca Johansson stannar kvar i Kalmarsund, hon har skrivit kontrakt för två nya är med FBC.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons