Det blir ingen fortsättning för Gustav Engvall i IFK Göteborg. Enligt FotbollDirekt tyder det mesta på att den 22-årige ölänningen lämnar i sommar.
FOTBOLL • Publicerad 19 juni 2018
Gustav Engvall uppges lämna IFK Göteborg redan i sommar.
Gustav Engvall uppges lämna IFK Göteborg redan i sommar.Foto: Adam Ihse/TT

Gustav Engvall, som har varit utlånad från Bristol City till IFK Göteborg sedan i våras, ser ut att avbryta låneavtalet i förväg uppger FotbollDirekt. Enligt fotbollssajten är Engvall och IFK överens om att det inte blir någon förlängning av låneavtalet som går ut i slutet av juli och några förhandlingar mellan blåvitt och den engelska klubben om en förlängning pågår heller inte.

Bristol vill sälja svensken och hittar man en köpare som som är beredd att möta deras krav kan Engvall därför lämna IFK redan innan låneavtalet löper ut.

Engvall har under sin tid i IFK haft tungt med både speltid och målskytte och hittills bara noterats för ett mål (mot Dalkurd).

Johan BjörlingSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.