Elfte raka förlusten för HFF: ”Borde vara nere under backen mentalt”

Högsrum stod på tio raka förluster på tio matcher inför matchen. Och efter 1–8 borta mot Rockneby inkasserades den elfte. Men trots de kolsvarta siffrorna ser HFF-tränaren Martin Andersson lite ljus i mörkret.
– Vi gör en hygglig match trots siffrorna.
FOTBOLL, DIV. 6 • Publicerad 13 augusti 2018
HFF hade en tung match mot Rockneby.
HFF hade en tung match mot Rockneby.

– Egentligen borde vi vara nere under backen rent mentalt, men det är helt okej faktiskt. Vi gör en hygglig match trots siffrorna, säger Högsrums tränare Martin Andersson som ser tendenser i spelet som han tycker inger visst hopp.

– Vi har en boll inne i första när de leder med 3–1. Och jag tycker att vi är hyggligt med trots att det står 5–0 i paus. Sedan gör vi en bättre andra halvlek där vi också gör målet. Vi släpper in några enkla mål, men det är inte så mycket att säga om egentligen. Vi krigar på.

Vill du framhålla någon prestation efter matchen?

– Ja, Robin Petersson tycker jag gör en riktigt bra match. För han kämpar på och krigar och vinner mycket. Det är en ung kille så det är roligt.

Johan BjörlingSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.