Annons

David Nilsson topp 10 – Bäcklund segrade

David Nilsson kom åtta i Tyskland i årets sista tävling. I Vänersborg segrade Mikael Bäcklund.
Friidrott • Publicerad 2 januari 2019
David Nilsson kan se tillbaka på ett positivt 2018, som bland annat innehöll svenskt rekord på halvmaraton. Här syns han vid terräng-SM på Ekerum.
David Nilsson kan se tillbaka på ett positivt 2018, som bland annat innehöll svenskt rekord på halvmaraton. Här syns han vid terräng-SM på Ekerum.Foto: Magnus Jansson

David Nilsson har haft ett fullspäckat år med mängder av tävlingar. På nyårsafton avslutade han 2018 i tyska Trier med att springa lopp nummer 52 för året. Högbystjärnan kom åtta i loppet över 8 kilometer med tiden 23.16.

På svensk mark tog klubbkamraten Mikael Bäcklund hem Sylvesterloppet. Men inte det loppet som arrangerades i Kalmar. Högbylöparen var på plats och tävlade i Sylvesterloppet i Vänersborg. Förstaplatsen i det 8 kilometer långa loppet bärgades med tiden 25.52.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons