GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Camping hakar på padelboomen: ”Vi satsar stenhårt”

Allt fler campinganläggningar lägger till padel i sitt utbud.
First Camp Löttorp håller just nu på att bygga tre banor.
– Det efterfrågas jättemycket av våra gäster, säger platschefen Ivanna Björk.
Padel • Publicerad 15 mars 2021 • Uppdaterad 18 mars 2021
Tre padelbanor håller på att växa fram på First Camp Löttorp inför säsongen.
Tre padelbanor håller på att växa fram på First Camp Löttorp inför säsongen.Foto: Privat

Lundegård Padel och Lundegård Camping ska bygga fyra utomhusbanor inför sommarsäsongen. Även First Camp Löttorp, före detta Löttorps camping, rustar och hakar på padeltrenden. Tre dubbelbanor håller på att anläggas på campingområdet.

– Vi har haft tennisplan och basket där innan, men det har inte varit så jättestor efterfrågan. Nu såg vi möjligheten med padel. Det är en jätterolig aktivitet som passar alla åldrar. Vi satsar stenhårt på detta, säger Ivanna Björk, som påbörjat sjätte året som platschef.

Är det närmast ett måste för campingar att kunna erbjuda padel numera?

– Måste och måste vet jag inte. Men vill man hänga med i svängarna så är det rekommenderat. Det efterfrågas jättemycket av våra gäster. Det började redan under förra säsongen, men då fick vi hänvisa dem till andra ställen.

”Vill man hänga med i svängarna så är det rekommenderat. Det efterfrågas jättemycket av våra gäster”
Ivanna Björk, platschef på First Camp Löttorp
Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.