Blytung FGoIF–förlust: ”Svider så inåt helvete”

Färjestaden hade massor av lägen att avgöra mot serieledaren Puke. Istället 1–2 på slutet.
– Svider så inåt helvete. Ett tag kanske vi hade nöjt oss med kryss men med alla lägen ska vi vinna. Att då få ett i arslet istället. Det är så jääääävla surt, säger Måns Fredriksson.
Fotboll, div. 4 • Publicerad 29 juni 2018
Mattias Engqvists FGoIF sista match innan uppehållet blev fjärde raka utan seger.
Mattias Engqvists FGoIF sista match innan uppehållet blev fjärde raka utan seger.

FGoIF hade tre raka utan vinst inför matchen. Nu returmöte mot serieledaren, lagen spelande en rafflande 3–3 match i premiären. Då med FGoIF i underläge med tre bollar – och även den här gången fick färjestaden vittja nätet först. 1–0 till Pukeberg efter en halvtimme på ett väl avvägt långskott i mål.

– Det var väldigt bra av killarna idag. Tätt defensivt och en jäkla vilja. Lite tandlösa i första men definitivt bättre i andra. Vår klart bästa match på väldigt länge, säger Måns Fredriksson.

Även den här gången skulle FGoIF replikera. Men det kom redan vid 0–1 den här gången, en kvart in i andra halvlek kvitterade Färjestaden. Och laget malde på för seger.

– Vi har fler bra lägen i andra än de har, ett par riktigt heta för att sätta 2–1. Så gör vi ett litet misstag med en för kort bakåtpass.

2–1 till Puke. Det blev slutresultet.

– Svider så inåt helvete. Ett tag kanske vi hade nöjt oss med kryss men med alla lägen ska vi vinna. Att då få ett i arslet istället. Det är så jääääävla surt, säger Måns.

– Finns jättemycket ta med sig men klart det är svårt att vara glad för det nu. Det var ingen rättvis seger.

Kvällens övriga matcher:

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.