Bäckstedts Endre föll i premiären

Exil, innebandy/fotboll • Publicerad 23 september 2019

Ellen Bäckstedt gjorde Endres första mål för säsongen när hon satte 1-0 i helgens SSL-premiär borta mot Västerås Rönnby. Men det var också den enda gången som gästerna var i ledningen i matchen.

Hemmalaget vände och hade en 5-3-ledning inför sista perioden. Endre kom dock tillbaka och Bäckstedt spelade fram till Stephanie Boberg kvittering med 26 sekunder kvar på matchklockan. I den efterföljande förlängningen avgjorde sedan Västerås efter drygt tre minuters spel.

I den europeiska fotbollen fanns Rasmus Sjöstedt inte me di matchtruppen när hans Panetolikos föll med 1-0 hemma mot storklubben AEK Aten. Panetolikos är just nu nästjumbo efter fyra raka förluster i serieinledningen.

Gustav Engvall rehabtränar fortfarande sin knäskada, men 23-åringen fick se sitt Mechelen ta en 3-2-seger borta mot Kortrijk i fredags kväll.

I den svenska fotbollen vann Fanny Nilssons IFK Kalmar med klara 4-0 hemma mot Kvarnsveden i elitettan. I herrarnas division 1-serie tog Oskarshamn en blytung 2-1-seger mot bottenkonkurrenten Kristianstad.

Olle Lindqvist spelade hela matchen, Christopher Christensson blev utbytt i den 87:e minuten. David Steglander fanns inte med i matchtruppen.