Annons

Äntligen seger för Sjöstedt

Exil, fotboll • Publicerad 29 april 2019
Rasmus Sjöstedt
Rasmus SjöstedtFoto: Arkiv

Elva matcher utan seger. I helgen blev det äntligen tre poäng för Rasmus Sjöstedts Hapoel Haifa efter vinst med 2-1 borta mot Bnei Sakhnin.

Det var första trepoängaren sedan 19 januari. Hapoel Haifa hamnade på den nedre ”slutspelshalvan” när tabellen delades upp tidigare i år. Förutom att radera den dystra sviten så har laget inte haft särskilt mycket att spela för de senaste veckorna.

Annons

Två serieomgångar återstår.

På hemmaplan så inledde Christopher Christensson på bänken när hans Oskarshamn besegrade topptippade Ljungskile med 1-0. Christensson fick spela sista halvtimmen och fanns på planen när hemmastjärnan Peiman Eliassi satte avgörandet i 68:e minuten.

För Fanny Nilsson och IFK Kalmar fortsätter det att gå tungt. I helgen kom visserligen lagets första seriepoäng på nästan ett år, men det blev en pinne med bitter eftersmak. Gästande Brommapojkarna kvitterade sent i bottenmötet på Gröndal, som slutade 1-1. Nilsson spelade hela matchen.

Magnus JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons