Annons

Allsvensk dressyrseger för Ostkusten

Ridsport • Publicerad 10 juni 2019
Maria Jungerstam, Marie Lindgren och Maria Falk Madali, såg till att säkra segern för Ostkustens Dressyrryttare i den sista omgången av dressyrallsvenskan div 1.
Maria Jungerstam, Marie Lindgren och Maria Falk Madali, såg till att säkra segern för Ostkustens Dressyrryttare i den sista omgången av dressyrallsvenskan div 1.Foto: Privat

I den tredje och sista omgången i dressyrallsvenskan div 1, blev det en seger för laget från Ostkustens Dressyrryttare. Laget hade klassens bästa resultat i form av Maria Jungerstam och Zoego på drygt 79 procent. När dessutom både Maria Falk Madali och Katje från Norrhult, liksom Marie Lindgren och Konsuella, red ihop dryga 67 procent vardera, var segern ohotad. Totalt slutade laget från Ostkustens dressyrryttare på en andraplats i serien.

Karolina SörmanSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons