unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

AIK fast i öländskt trafikkaos

En stor polisinsats orsakade enorma köer på Öland under söndagen.
Trafikkaoset gjorde att allsvenska matchen mellan Kalmar FF-AIK blev försenad.
Vid 13:30-tiden, cirka en timme före ordinarie avsparkstid på Guldfågeln Arena, befann sig AIK:s spelarbuss i Glömminge.
Vid 13:30-tiden, cirka en timme före ordinarie avsparkstid på Guldfågeln Arena, befann sig AIK:s spelarbuss i Glömminge.
Foto: Magnus Jansson

Natten mot söndag begicks ett rån mot Ica-butiken i Böda. Det ledde till en stor polisinsats under söndagen i jakten på de misstänkta. Polis var bland annat på plats vid Ölandsbron för kontroll av fordon som lämnade ön, vilket orsakade milslånga köer i den tunga sommartrafiken.

AIK övernattade på Ekerum inför söndagens allsvenska omgång mot Kalmar FF. Matchen skulle ha startat klockan 14:30, men lagets spelarbuss var ett av många fordon som fastnade i köerna, vilket gjorde att matchen blev framflyttad.

Efter flera besked kunde till slut matchen, som slutade 0-0, starta klockan 18.

Även IFK Borgholm försenades på väg till sin premiär borta mot Ramdala i damernas division 3-serie. Matchen i Blekinge skulle ha startat klockan 16, men blev framflyttad cirka en halvtimme.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

– 3,5 timme i bil... Det är lite uppskjutet, alla spelare är inte här än. Men det blir match i alla fall, säger IFK-tränaren Edin Dzananovic vid 16-tiden.

Trafiken i Glömminge stod i princip still vid 13:30-tiden på söndagen.
Trafiken i Glömminge stod i princip still vid 13:30-tiden på söndagen.
Foto: Magnus Jansson