Annons

10–0 inför premiären – Jotarv tremålsskytt

– Om vi har fullt manskap är vi slagkraftiga. Det är svårt att säga hur långt vi ska gå, men vi ska inte vara rädda bara för att vi är nykomlingar, säger Felix Jotarv.
Han värmde upp med att bli hattrickskytt för IFK Borgholm som fixade tvåsiffrigt mot Högsrum.
FOTBOLL, TRÄNINGSMATCH • Publicerad 11 april 2018
Felix Jotarv gjorde hattrick mot Högsrum.
Felix Jotarv gjorde hattrick mot Högsrum.

IFK Borgholm (div. 5) – Högsrums FF (div. 6) 10–0

Målen: Felix Jotarv 3, Tim Karlström 2, August Sjöbäck 2, Jack Krusell 1, Jonathan Hildebrand 1, Axel Petersson 1.

Annons

Efter 0–10 mot Böda/Högby i slutet av mars har IFK Borgholm studsat tillbaka rejält. Förra veckans 3–1 mot Brokind följdes på tisdagen upp med en 10–0-kross mot Högsrums FF i försäsongens sista träningsmatch.

Men trots resultatet var tremålsskytten Felix Jotarv inte helt nöjd med insatsen.

– Det var kanske inte världens roligaste match utåt sett. Vi gjorde väl inte någon jättebra match, men många mål är alltid kul.

– Men vi gör väl en godkänd match tycker jag ändå.

Ni förlorade med 10–0 mot Böda/Högby och nu vinner ni med samma siffror nära inpå premiären mot Alstermo. Skönt för självförtroendet?

– Ja, det var skönt och självförtroendeuppbyggande. Jag tror alla i truppen känner det, både de som var med och de som inte spelade, säger Felix som tror på Borgholm i år trots att man är nykomlingar i femman.

– Om vi har fullt manskap är vi slagkraftiga. Det är svårt att säga hur långt vi ska gå, men vi ska inte vara rädda bara för att vi är nykomlingar. Jag tycker att vi ska vara ett mittenlag. Eller högre upp.

Johan BjörlingSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons