Nyheter

Katarina utan hästtransport

Nyheter • Publicerad 6 november 2007

RIDSPORT

I helgen avgjordes stilhoppningen ”Hopp för alla” i Vetlanda. Där bedöms ryttarens sits och ekipagets teknik utifrån olika bedömningsgrupper.

Katarina Torstensson, Ölands RF och Piccachio fanns på plats och låg bra till för att ta hem finalpriset, en hästtransport. Katarina ledde tävlingen, men så red Värnamoryttaren Sandra Karlsson in och fick ihop 45,7 stilpoäng mot Katarinas 43. Därmed kunde Sandra dra hem en helt ny hästransport.

FELFRITT

I klass 1,25 meter kom Katarina och Picchachio sjua. I samma klass med avdelning B för unga hästar red Angelica Älmqvist, ÖRF, felfritt med Eporell och en delad förstaplats blev belöningen. I klass 1,20 meter blev det också en felfri ritt för Angelica och Eporell och även här delades förstaplatsen av ytterligare en felfri ryttare.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.