Annons
Nyheter

”Jag ska prata med henne när hon kommer hem”

Nyheter • Publicerad 22 mars 2007

TENNIS

Fredrik Lovén + Sofia Arvidsson = sant? Svaret får vi vänta på.

Annons

– Jag har inget att släppa än, jag ska prata med henne när hon kommer hem från Miami, säger Lovén angående sitt tränarsamarbete med Sveriges bästa tennisdam.

Ölänningen reste med halländskan under fyra veckor i USA nyligen. Arvidsson vann en ITF-tävling, steget under WTA-touren, och nådde dessutom en WTA-kvartsfinal i Memphis.

– Resultatmässigt gick det bra, det var ett uppsving från hennes tidigare turneringar. Samarbetet fungerade bra. Jag upplever att hon är inne på samma linje som jag när det gäller hur man ser på tennis och så vidare, berättar Fredrik, som vid intervjutillfället i onsdags eftermiddag fanns på ett tåg i Tönsberg på väg till Porsgrunn för att där coacha vid de norska mästerskapen för 16-åringar.

Vad tror du om framtiden?

– Jag har jobb här i Norge till sista augusti, sen får vi se. Jag har inget att släppa än, jag ska prata med henne när hon kommer hem från Miami.

FEMTE STÖRSTA

I Miami lirar Sofia Arvidsson just nu Key Biscayne, räknad som världens femte största tävling efter de fyra Grand Slam-turneringarna. Arvidsson är i skrivande stund rankad som nummer 104 på WTA-rankingen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons