Nyheter

Gottmo, Olander till Lernia Masters

Nyheter • Publicerad 20 april 2006

GOLF, LERNIA MASTERSLernia Masters har fått klart med en hel del Europatournamn inför tävlingen som avgörs i september.Tio stycken för att vara exakt.

Fältet ska bestå av nio män och nio kvinnor och i skrivande stund är sju tjejer och tre killar klara enligt tävlingens hemsida. Fjolårets Europafemma Cecilia Ekelundh är tillsammans med Åsa Gottmo, 22:a 2005, damernas största dragplåster, men de båda kommer att få bekänna färg då Maria Bodén, Anna Tybring, Linda Wessberg, Helena Alterby, samt Emma Zachrisson – som alla huserar på Europatouren – säkert vill ha med slutsegern att göra. Speciellt Wessberg kommer att utgöra ett hot, då hon var elva i Europa föregående år.

Haeggman, Fulke

På herrsidan är tre spelare klara i Henrik Nyström, Mårten Olander och Fredrik Widmark.

Widmark är den i trion med bäst resultat 2006. Widmark ligger på en 111:e plats på Europatourens penninglista, Nyström 156:a och Kalmarproffset Olander 229:a.

Tävlingsledningen hoppas givetvis att Joakim Haeggman återfinns i startfältet. Ett annat namn på önskelistan är Pierre Fulke.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.