Annons

”Vi tror på vår idé och har ett långt perspektiv på vår satsning”

Under våren öppnade Hallway Design & Interiör intill Apoteket. Tonvikten är på skandinavisk design.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Borgholm • Publicerad 16 juni 2021
Camilla Knudsen på Hallway Design och interiör bläddrar bland mattproverna i butiken.
Camilla Knudsen på Hallway Design och interiör bläddrar bland mattproverna i butiken.Foto: Privat

– Vi har svenska, nordiska och europeiska varumärken som kännetecknas av hög kvalitet och formgivning. Exempel på produkter vi säljer är förvaringsmöbler, sittmöbler, belysning, mattor, krukor, köks-, bords-, bad- och bäddtextil, plädar och posters. Nästan alla produkter som finns i butiken är tillverkade i Europa, vilket är ett medvetet val från vår sida. Det är både av hänsyn till miljön och för att främja europeisk produktion och bra arbetslivsvillkor, säger Camilla Knudsen.

Butiken finns inte på fler orter. Inför sommaren lanserades Hallway även som webbutik.

Annons

– Där är det samma sortiment som i den fysiska butiken, och dessutom större delen av våra varumärkens övriga sortiment. Webbutiken kommer således ha ett större sortiment av möbler och inredningsdetaljer, då vi av naturliga skäl bara kan ha ett urval av produkter i butiken. Kunderna kan själva, eller med vår hjälp, beställa ur hela sortimentet och få varor levererade till butiken eller direkt hem till sig.

Camilla Knudsen framför en del av textilsortimentet.
Camilla Knudsen framför en del av textilsortimentet.Foto: Privat

Bakom satsningen står även Camillas man Klaus. Camilla är den som främst driver butiken och Klaus stöttar och hjälper till på olika områden parallellt med verksamheten i parets andra företag.

– Att öppna en butik med design och inredning är en dröm som jag har haft. Vi vet att det är tufft nu för en del av detaljhandeln, och det senaste årets utveckling har gjort det ännu svårare. Vi tror på vår idé och har ett långt perspektiv på vår satsning.

Fler satsningar på Öland:

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons