GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vattenläcka: Så många var drabbade

Borgholm Energi meddelade på tisdagens förmiddag att det hade inträffat en vattenläcka i samband med grävarbeten.
Borgholm • Publicerad 12 oktober 2021 • Uppdaterad 12 oktober 2021
Det har inträffat en vattenläcka i Borgholm.
Det har inträffat en vattenläcka i Borgholm.
Foto: Arkiv

Klockan 10.00 meddelade Borgholms Energi att en vattenläcka hade inträffat på Badhusgatan i Borgholm. Områden som berördes var Badhusgatan 11-23 och Hantverkaregatan 26-31. Totalt handlade det om åtta fastigheter.

Personal skickades till platsen och påbörjade reparationsarbeten. Initialt beräknades läckan vara lagad på ett par timmar. Klockan 12.30 uppgav Borgholms Energi: ”Läckan är nu lagad och vattenleveransen är återställd”.

Efter utfört arbete kan det uppstå missfärgat vatten. Borgholm Energi uppmanar då de berörda att spola till dessa försvinner och undvika att tvätta vittvätt under tiden.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.