GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vaccinationsbokningar öppnar för 30-39 år

Region Kalmar • Publicerad 22 juni 2021 • Uppdaterad 22 juni 2021
Vaccinationsbokningar för 30-39 år öppnar under tisdag eftermiddag
Vaccinationsbokningar för 30-39 år öppnar under tisdag eftermiddag
Foto: South_agency

Under måndagen stängde vaccinationsbokningarna i Kalmar län tillfälligt för att öppnas upp igen under tisdagen. Nu står det klart att samtidigt som de öppnar bokningen igen under sena eftermiddagen kommer Region Kalmar också att öppna bokningen för en ny åldersgrupp. Alla födda 1991 och tidigare erbjuds i eftermiddag möjighet att boka tid för vaccin, något som SVT Nyheter Småland var först att berätta om.

Enligt Region Kalmar kommer 7 000 nya tider släppas i samband med att bokningen öppnar igen.

Mikael JanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer