Annons

Unika huset på egna ön är sålt

Huset på lilla grundet väckte rekordstort intresse när det kom ut till försäljning i våras och var det mest klickade på Hemnet i hela Sverige. Nu har huset på den öländska ön fått ny ägare.
Byxelkrok • Publicerad 28 oktober 2021 • Uppdaterad 2 november 2021

I våras lades försäljningsannonsen ut för det lilla huset på ön Lilla Grundet som ligger vid Ölands norra spets, mellan Långe Erik och Trollskogen.

Platsen är helt isolerad, det saknas både el och rinnande vatten samt bro till ön men läget ansågs unikt och lockade massivt intresse i hela landet.

Annons

– Atmosfären är oslagbar. Det är en fullständigt unik fastighet med ett unikt läge som är lika fascinerande med vad den bjuder på i oktober som i maj respektive juli/augusti, sa mäklaren Håkan Hellström till Ölandsbladet.

Den 25 augusti såldes fastigheten för 3,2 miljoner kronor, utgångspriset var 3 miljoner kronor. Köpare är en man i 50-årsåldern från fastlandet. Ölandsbladet har sökt ägaren men utan resultat.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons