unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tungt skördefestrally på norra Öland

För femte året arrangeras Tunga skördefestrallyt där veteranlastbilar och andra veteranfordon från hela Sverige deltar.
Den 25 september står fordonen uppställda utanför Bödasågens allhandel.
Den 25 september står fordonen uppställda utanför Bödasågens allhandel.
Foto: Privat

Den 25 september står fordonen uppställda utanför Bödasågens allhandel och då ges möjlighet för besökarna att rösta på sina favoritfordon. Kvällstid är baren i ladan öppen och grillarna tända.

Trubaduren Andreas Larsson bjuder på musikunderhållning tillsammans med en dragspelsspelande lastbilschaufför på fredagskvällen.

På förmiddagen den 26 september börjar rallyt med ett manöverprov på parkeringen. Därefter är fordonen ute och kör på norra Öland. Ett lunchstopp görs vid Sandviks kvarn. Även under lördagskvällen är baren öppen och då presenteras fordonen som publiken röstat fram. Senare samma kväll showar Mjölkis och mamma Maggan loss.

Bödasågens Allhandel har öppet 24–27 september med hantverk, lokala fårskinn, ekologiska grönsaker och diverse hantverk och mycket annat.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)