GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Truckföraren sadlade om till massör

För två och ett halvt år sedan flyttade Sara Olsson från Sjöbo i Skåne till Borgholm. Hon stortrivs och har aldrig ångrat sitt val.
Sara Olsson flyttade nyligen in i före detta RIAs lokal med sitt företag Sara´s massage.
Sara Olsson flyttade nyligen in i före detta RIAs lokal med sitt företag Sara´s massage.
Foto: Lars Stenberg

2016 fick Sara Olsson besked om att hon skulle blir varslad från sitt arbete som truckförare på Mejeriet. Under flera års tid hade hon funderat på att bli massör och plötsligt dök tillfället upp.

– Jag kollade upp olika skolor och fastnade för Bergqvist Massage & Friskvårds-utbildningar i Linköping.

Under 2017 blev Sara färdigutbildad certifierad massageterapeut. Två år senare blev hon färdigutbildad diplomerad spaterapeut och HLR-instruktör.

Efter att flyttlasset gick från Sjöbo till Borgholm har Sara Olsson arbetat som massör på Kraftverket Gym Inclusive. När hon såg att före detta RIAs lokal skulle tömmas så gick hon dit och tittade. Först kändes det inte helt rätt men jag gick hem och funderade.

– Jag bestämde mig för att renovera och sedan den 1 november har jag mitt företag här. Det känns väldigt bra och jag är så nöjd över hur fin lokalen blivit.

Under oktober månad var det renoveringar, det mesta gjorde Sara själv.

– Invigning i lokalen kommer vara den andra advent och jag hoppas att det är många som kommer och hälsar på mig då. Jag säljer olika produkter och presentkort som kan vara ett bra julklappstips.

Det är flera olika behandlingar som erbjuds och alla ges individuellt.

– Jag kommer gärna ut till företag och masserar eller utbildar personalen i hjärt–och lungräddning. Förutom olika massagebehandlingar och ansiktsbehandlingar så erbjuder jag lotorpsmassage som ger en lättare andning.

Nu hoppas Sara Olsson att hennes företag ska gå bra i framtiden.

– Jag jobbar även som personlig assistent, god man och träningsinstruktör så det är fullt upp, Men jag trivs så bra här i Borgholm. Att bli varslad från mitt tidigare jobb var det bästa som kunde hända mig. Det blev början till en nystart och det var precis det jag behövde.

Läs mer