Annons

Trafikolycka: Två bilar krockade – väg 136 stängdes av

En trafikolycka har inträffat i Rälla som påverkar trafiken i båda riktningarna.
Rälla • Publicerad 15 augusti 2022
En trafikolycka har inträffat mellan Isgärde och Rälla som påverkar trafiken i båda riktningarna. Bilden är från ett annat sammanhang.
En trafikolycka har inträffat mellan Isgärde och Rälla som påverkar trafiken i båda riktningarna. Bilden är från ett annat sammanhang.Foto: Christian Svensson

Klockan 16.31 på måndagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på väg 136 i Rälla. Det handlar om en kökrock där två personbilar är inblandade.

– Den ena bilen har kört in i den andra bakifrån men det är lugnt på platsen och ingen ambulans har tillkallats, säger Jesper Berglund, från Trygghets- och larmcentralen.

Räddningstjänsten kommer att sanera platsen och vägen är initialt avstängd i båda riktningarna. Trafikverket bedömer att trafiken påverkas fram till 18.00.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons