Annons

Trafikolycka med flera fordon på väg 136

En trafikolycka med flera fordon har inträffat på väg 136.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Stora Rör • Publicerad 21 juli 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Paolo Cordoni

Klockan 11.34 på fredagen kom ett larm om en trafikolycka nära infarten till Stora Rör. Enligt Trygghets- och larmcentralen handlar det om två personbilar som har kolliderat.

– En bil har kört in i en annan bil bakifrån, fem personer är inblandade i olyckan, säger Jakobina Fredskov på Trygghets- och larmcentralen.

Annons

Skadeläget?

– I nuläget har en person fått åka ambulans till sjukhus.

Vägen är helt avstängd under räddningsarbetet och trafiken leds om via Stora Rör och Isgärdevägen.

Uppdatering klockan 12.38

Klockan 12.20 lyfte räddningstjänsten avspärrningen och väg 136 var återigen framkomlig. Flera personer har förts med ambulans till sjukhuset, i nuläget är det oklart hur många det handlar om. Enligt uppgifter från Trygghets- och larmcentralen har tre ambulanser blivit lastade och åkt till sjukhuset.

Uppdatering klockan 16.30:

Enligt uppgifter från länssjukhuset i Kalmar är det enbart en femårig pojke som har behövt vård efter olyckan och det handlar om lindriga skador.

Fler olyckor som har inträffat i veckan:

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons