Trafikolycka: Sidokollision i korsning

Larm om krock med flera bilar inblandade på Öland.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Degerhamn • Publicerad 20 april 2022 • Uppdaterad 21 april 2022
Flera bilar i trafikolycka.
Flera bilar i trafikolycka.Foto: tommaso79

Larm inkom vid 13.40-tiden på onsdagen om en krock i Degerhamn/Södra Möcklebyområdet: ”Trafikolycka – flera fordon. Personbil”.

– Det är en krock med två bilar i lägre hastighet. Som vi fått till oss är det en sidokollision i korsningen vid infarten till Södra Möckleby, säger Daniel Svensson Westerlund på Trygghets- och larmcentralen.

Trafikverket skrev inledningsvis att olyckan påverkade trafiken på 136:an, från Södra Möckleby till Smedby kyrka i båda riktningarna.

Räddningstjänst var på plats vid 13.55-tiden.

– Alla personer är ute ur bilarna men vi har inte fått någon information om skadeläget, säger Daniel Svensson Westerlund.

Trafikverket 14.10: ”Mycket stor påverkan” på trafiken.

”Vägen avstängd på grund av en trafikolycka med flera fordon i Degerhamn. Räddningstjänsten leder om trafiken på plats.”

14.48: ”Bärgning pågår efter tidigare olycka.”

16.00 var varningen för vägen bortplockad.

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.