1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Klart: Hon blir ny marknadsansvarig i Ölands turismorganisation

Turistchef Johan Göransson meddelade på torsdagen att Ölands turismorganisation har anställt Tove Sundman som marknadsansvarig.
Tove Sundman har anställts som marknadsansvarig i Ölands turismorganisation meddelade turistchef Johan Göransson på torsdagen.
Foto: Ölands turismorganisation

– I Tove får vi en person som med sin breda kompetens och energi kommer kunna vara den som strategiskt marknadsför och kommunicerar Öland tillsammans med oss, framåt i den mer digitaliserade värld vi lever i, säger turistchef Johan Göransson.

Han konstaterar att Ölands turismorganisation ska samverka för att bygga och upprätthålla kontakt och nätverk för turistnäringen på Öland. Det är ett arbete som bland annat omfattar att ge och hämta in information om planer och åtgärder som beslutas samt om det privata näringslivets utveckling och planer.

Tove Sundman kommer i sin tjänst som marknadsansvarig att ansvara för bland annat den nyinrättade marknadsgruppen som har till uppgift att positionera Öland på de olika temaområden som turismorganisationen har. Hon kommer också att arbeta strategiskt med den fortsatta utvecklingen och profileringen av Öland.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

– Vi får i Tove in en person som ytterligare förstärker vårt team här på Öland och detta känns mycket bra, säger Johan Göransson.

– Jag ser verkligen fram emot att få jobba med Öland som jag brinner så mycket för. Det är så mycket på gång överallt och det finns ett starkt engagemang för vår ö. Det ska bli fantastiskt kul att bli en del av detta och gemensamt göra bra saker för Öland, säger Tove Sundman.

Läs mer

Öland

Zjirk och Apollo är försvunna

Hundarna Zjirk, brunvit, och Apollo, svartgrå och lite vit, är försvunna sedan en vecka tillbaka. Nu hoppas deras matte, Catharina Carlsson, på hjälp från allmänheten. Kanske har någon sett något.

Öland

Öland: Larm om trängsel

Länsstyrelsen i Kalmar har larmat om trängsel på Öland.

Sport

Engvall återförenas med IFK-backen

I januari ansluter 25-åringen till Engvalls Mechelen

Öland

Källa: Drunkningslarm slutade lyckligt

Vid 11-tiden på tisdagen inkom ett larm om drunkning vid badplatsen Tingskullen, Källa.

Öland

Covid 19: Länsstyrelsen ska ta fram plan för eventuella nya utbrott

Länsstyrelserna har fått i uppdrag att ta fram en plan för insatser som kan bli aktuella om det uppstår nya utbrott av covid-19 i höst.

Öland

Önskemål: ”Klipp inte vägrenar under sommaren”

Låt bli att klippa vägrenar under maj, juni och juli. Det är ett önskemål från fyra privatpersoner i en skrivelse till Borgholms kommun.