Annons

Bildspel: Tjejer i alla åldrar shoppade loss kvällen lång

Tredje tjejkvällen i rad blev en succé. Fler tjejer i alla åldrar tog sig ut på sta´n, trots mörker och kyla. Inne i butikerna och restaurangerna var det varmt och privatchaufförerna från Toyota körde med glatt humör från den ena platsen till den andra.
Färjestaden • Publicerad 15 mars 2018
Ingrid Ejderstedt Strömqvist och Mimmi Johansson tog en stunds paus på Fredriks Bröd & Bageri där de undersökte innehållet i sina goodiebags som var fyllda med allehanda godis.
Ingrid Ejderstedt Strömqvist och Mimmi Johansson tog en stunds paus på Fredriks Bröd & Bageri där de undersökte innehållet i sina goodiebags som var fyllda med allehanda godis.Foto: Maria Wiell

Tjejkvällen inleddes med en modevisning på Hotel Skansen. Kläder, inredningsdetaljer, sportartiklar och en rad andra saker förevisades – naturligtvis mest kläder för alla från de minsta till de äldsta.

Under en runda i Färjestaden kunde vi konstatera att humöret var på topp, såväl bland tjejerna som hos butiksinnehavarna. De 800 goodiebagsen som den fick som handlade för minst 300 kronor, de tog snabbt slut. En återhämtningspaus på någon av restaurangerna eller fikaställena satt bra, innan det var dags att dra sig till Köpstaden för den stora vinstdragningen.

Annons

– En jättetrevlig helg, sa Janina Gadenham som hade kommit från Kalmar.

Hon kommer tillbaka om en vecka för att använda sig av sin vinst - inträde för två personer till en föreläsning på Ölands Köpstad om kläder och stil.

Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons