GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Theatre Fructicosa fyller 40 år – Nyskriven föreställning

Theatre Fruticosa är en ideell teaterförening på Öland som bildades 1982 och som allt sedan dess roat tusentals ölänningar och besökare med sina farser och bygdespel.
Himmelsberga • Publicerad 26 juni 2022
Årets föreställning går under namnet "Vilken tavla". Fotot är från förra året.
Årets föreställning går under namnet "Vilken tavla". Fotot är från förra året.Foto: Privat

– Allt utspelar sig ett par sommardagar i början av femtiotalet. Det drar ihop sig till det årliga besöket av sjuksköterskan syster Ester och förväntningarna, i synnerhet hos männen i byn, är på topp. Men, inte mycket blir som man har tänkt sig. Ändå blir slutet så småningom gott för de flesta, säger Mikael Ahlberg, ordförande.

Friluftsteatern visas på Ölands Museum Himmelsberga under flera tillfällen. Det går bra att ta med egna stolar, bänkar finns på plats. Vill man går det bra att ta med egen fikakorg och njuta av under pausen.

Theatre Fructicosas föreställning ”Vilken tavla” visas:

29 juni

2 juli

3 juli (två föreställningar)

5 juli

7 juli

10 juli (två föreställningar)

12 juli

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.