Annons

Tekniskt strul för handelsbanken

Handelsbanken och Nordea har tekniska problem under tisdagsmorgonen. Bankens kunder kan inte använda internettjänsterna.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Öland • Publicerad 25 oktober 2022
Foto: fizkes

Handelsbanken upplever just nu tekniska problem på sin hemsida och i appen. Aftonbladet skriver att på sajten Downdetector har nästan 2 000 personer anmält att banken inte fungerar som den ska.

Det går inte att komma in på bankens hemsida och kunde upplever även problem med att logga in i mobilbanken. Även Nordea upplever liknande problem.

Annons

”Vi har för tillfälligt driftstörningar som påverkar inloggning i mobilappen och internettjänsten. Vi beklagar de eventuella problem som det kan medföra för våra kunder. Vi arbetar på att lösa problemet så fort som möjligt” skriver Maria Lindbland, presskommunikatör i ett mejl till Aftonbladet.

Vid omkring klockan tio meddelade Handelsbanken att problemet var löst. Det berodde på ett internt tekniskt fel.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons