Annons

Superreserven ska rädda Eketorps borg

Han är van att få rycka in som reserv, både där det krisar och behövs. Nu blir Stefan Ahlgren ny projektledare för Eketorps borg.
Eketorp • Publicerad 8 mars 2019
Stefan Ahlgren får på nytt rycka ut och göra räddningsinsatser inom den öländska turismen. Nu blir han  ny projektledare för Eketorps borg.
Stefan Ahlgren får på nytt rycka ut och göra räddningsinsatser inom den öländska turismen. Nu blir han ny projektledare för Eketorps borg.

Inom idrottsvärlden talar man om ”super-sub”. Och det är väl en rätt bra beskrivning på Stefan Ahlgren som i flera olika omgångar hoppat in i Ölands Skördefest och Ölands turistorganisation.

När nu Mörbylånga kommun tar över driften av Eketorps borg efter Kalmar läns museum så går projektledarjobbet till Stefan Ahlgren, vars senaste titel varit destinationsutvecklare vid Ölands kommunalförbund.

Annons

– Rekryteringen av Stefan Ahlgren som projektledare känns helt rätt och vi tror att han har de rätta verktygen och egenskaperna för att få i gång arbetet inför säsongen 2019, säger Ann Willsund, kommundirektör.

Mörbylånga kommuns skriver i ett pressmeddelande att man hela tiden velat vara med och utveckla Eketorps borg, samt ser en stor potential i Eketorp, både som besöksmål, men också som mervärde för kommunens medborgare.

– 2019 blir lite av ett uppstartsår, men i framtiden hoppas jag att vi kommer se ett nära samarbete med olika entreprenörer, konsertarrangörer, föreläsare och inte minst det lokala närings- och föreningslivet i och runt Eketorps borg, säger Stefan Ahlgren själv.

Peter BoströmSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons