GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stänger av vattnet i Borgholm: Större delen av dagen – här finns vattentank

Driftstörningar drabbar boende centralt i Borgholm på torsdagen – vattnet stängs av.
Det gäller boende på Kvarngatan och Köpmangatan vars fastigheter ingår i den pågående saneringen av va-ledningar.
Borgholm • Publicerad 15 april 2021 • Uppdaterad 15 april 2021
Vattnet stängs av.
Vattnet stängs av.
Foto: edelmar

Borgholms energi informerar om insatsen som görs torsdagen 15 april, då kommer vattenleveransen att stängas av mellan kl. 09:00 och 16:00.

”Driftstörningen drabbar boende på Kvarngatan och Köpmangatan vars fastigheter ingår i den pågående saneringen av va-ledningar.”

Under tiden som vattenleveransen är avstängd kommer det finnas en möjlighet att hämta dricksvatten i en tank som är uppställd i närheten av Nordic Wellnes, Köpmangatan 23.

”Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Se till att hålla vattenkranar stängda medan arbetet pågår.”

”Driftstörningen drabbar boende på Kvarngatan och Köpmangatan vars fastigheter ingår i den pågående saneringen av va-ledningar.”
BEAB
Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer