Annons

Sportlovsaktiviteter i Borgholms kommun

Filmworkshop, skattjakt och tennis är en del av utbudet under vecka 8.
Borgholms kommun • Publicerad 17 februari 2019 • Uppdaterad 18 februari 2019

Borgholms badhus håller öppet hela sportlovsveckan. Flera av dagarna är det stora leksaker i poolen och förutom det så blir det märkestagning för de som önskar under veckan. På onsdag väntar skattjakt för de yngre barnen i lilla poolen och alla barn som deltar bjuds på glass. Under fredagen anordnas sportlovsquiz, en tipsrunda där alla deltagare får pris.

På måndag är det dags för Roald Dahl-kalas med böcker, pyssel och annat skoj på Runstens bibliotek för barn från 6 år och uppåt. Det blir det även på Borgholms bibliotek på tisdag, Rälla bibliotek på onsdag och Löttorps bibliotek på fredag.

Michelangelo Miskulin håller i filmworkshop på Borgholms bibliotek.
Michelangelo Miskulin håller i filmworkshop på Borgholms bibliotek.Foto: Maria Brynielsson
Annons

Under torsdagen blir det filmworkshop på Borgholms bibliotek för barn 10-15 år tillsammans med Michelangelo Miskulin och biblioteket bjuder på enklare lunchsmörgås, föranmälan görs senast dagen innan.

För den som vill prova på tennis så håller Borgholms tennisklubb öppet några timmar på tisdag och racket finns att låna. Skyttelokalen i Borgholm håller öppet på torsdag kväll för de som vill prova på luftgevärsskytte.

På CentrumBion i Löttorp visas flera filmer under sportlovsveckan; The Favourite, Alita: Battle Angel, Draktränaren 3 och Eld och lågor. Filmer visas även på Folkan i Borgholm; Lego filmen 2 samt Alita: Battle Angel.

Slottsgården anordnar under veckan flera aktiviteter såsom lasergame, Ullaredsresa och en tur till Ribes skjutsimulator. På lördag är det dags för magdans och bollywooddans för flickor 7-16 år, mammor som vill välkomnas att dansa med utan kostnad. Under veckan går det att anmäla sig till spa med sportlovsmys på Ekerum Resort.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons