Annons

Sonja Aldén kommer få ”taket att lyfta” på Klintagården

Programmet på Klintagården denna sommar innehåller alltifrån workshops till körsång och barnaktiviteter.
Köpingsvik • Publicerad 24 juni 2024
Sonja Aldén uppträder den 25 juli.
Sonja Aldén uppträder den 25 juli.Foto: Lena Nilsson

Den 11-14 juli är det gospelworkshops, konserter, med mera på Klintagården, medverkar gör Gerald T Smith, Jonas Engström och Emma Berisson. Livemusik blir det 17 juli när Streetlights intar scenen. Kiralina Salandy underhåller tillsammans med pianisten Jonas Wolwe 20 juli.

Klintagården är stolta att presentera sångerskan Sonja Aldén 25 juli. Som en av Sveriges mest älskade artister kommer Sonja Aldén att leverera en konsert som enligt Klintagårdens hemsida ”kommer få taket att lyfta”.

Annons

Tine Röjås framför sånger 27 juli och redan den 31 juli är det dags för nästa artist. Då kommer Emilia Lindberg underhålla publiken.

Michael Jeff Johnson spelar på Klintagården 3 augusti.
Michael Jeff Johnson spelar på Klintagården 3 augusti.Foto: Andreas Carlsson

På sommarens program för Klintagården ses även Michael Jeff Johnson den 3 augusti. Han föddes i Virserum 1972 och är svensk musiker, sångare och låtskrivare. Som tioåring skrev Michael sin första sång, och med åren har det blivit åtskilliga hundra. 2005 släpptes solodebuten ”Allt vi skulle kunna bli” och en handfull skivor senare har Michael nått ut till en stor och bred publik. Främst har det varit i kyrkor som musiken kunnat höras. Sångerna beskrivs ofta som poetiska och känslosamma.

Klintagården är en ideell förening som drivs utifrån en kristen värdegrund i samverkan med Equmeniakyrkans församlingar, region Öst. De vill med sitt sommarprogram erbjuda föreläsningar, konserter, kurser, gudstjänster och andra aktiviteter för alla åldrar. Under juli månad samlar Klintapatrullen de yngre barnen till lek, skoj och allvar, i Oasen.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons