Annons

Sommarölänning debuterar med barnbok

Sommarölänningen prinsessan Madeleine gör debut som barnboksförfattare när hon i sommar släpper boken ”Stella och hemligheten”.
Publicerad 28 januari 2019
Prinsessan Madeleine gör debut som barnboksförfattare.
Prinsessan Madeleine gör debut som barnboksförfattare.Foto: Walkin Media

Boken vänder sig till barn i lågstadieåldern och deras föräldrar. Den handlar om barns rättigheter, och är skriven i samarbete med Karini Gustafson-Teixeira och Marie Oskarsson.

– Under flera år har vi längtat efter att vår bok ska bli verklighet. Vi hoppas att boken kan bidra till samtal mellan barn och vuxna kring svåra frågor om gränsdragningar, barns rättigheter och hur man kan hantera dessa situationer", säger Prinsessan Madeleine i ett pressmeddelande från hovet.

Författarna vill att boken ska ge alla barn styrkan att stå upp för sig själva och kunskapen att det är viktigt att säga ifrån när något inte känns bra.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons