GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sommarens spelningar på Edith och Julia i Rälla

Sedan 2020 drivs Edith och Julia B&B av Thomas och Aimeé Lundgren. Nu har några år gått sedan de tog över och de känner sig mer laddade än någonsin tidigare.
Rälla • Publicerad 22 juni 2022
Sonja Aldén sjunger i Edith och Julias trädgård den 20 juli.
Sonja Aldén sjunger i Edith och Julias trädgård den 20 juli.Foto: Karolina Sörman

Förutom boende finns här ett café, ett konstgalleri där lokala konstnärer visar upp sina alster samt en lekplats för de mindre besökarna. Det är svenska kändisar och lokala artister som turas om med att inta scenen i sommar. De allra flesta spelningar är på onsdagar.

– Nu hoppas vi att vi inte går back och vi hoppas exempelvis på att Sonja Aldén ska dra full trädgård, säger Aimeé Lundgren.

Hur vädret än är så planeras alla sommarens konserter vara i Edith och Julias trädgård. Det kommer ses en kombinerad scen och altan.

Det är inte bara konserter man satsar på. Paret har byggt om ett förråd ute i trädgården till en liten pub och där kommer besökarna erbjudas enklare förtäring. Dessutom har de pralintillverkning med flera olika sorter.

Sommarens artister:

22/6: Lena Maria Vendelius

29/6: Lasse Stenberg

2/7: Linus Wiberg (plus vännen Dustin)

2/7: Olle Ekström

6/7: Julia Grenmyr och Lola Regenthal

13/7: Long Island

20/7: Sonja Aldén

27/7: Teater-Kreaturen

3/8: Jesters Hope

10/8: Kjell Arvidssons Blues Band

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.