Annons

Söker du jobb – välkommen till Köpstaden!

När Mörbylånga kommun anordnar en jobbmässa blir det ett utmärkt tillfälle för arbetsgivare att rekrytera personal inför sommaren.
Färjestaden • Publicerad 11 februari 2019
Anna Gustafsson från Mörbylånga kommuns arbetsmarknads- och integrationsenhet säger att jobbmässan på tisdag ger tillfälle till möte mellan arbetsgivare och arbetssökande.
Anna Gustafsson från Mörbylånga kommuns arbetsmarknads- och integrationsenhet säger att jobbmässan på tisdag ger tillfälle till möte mellan arbetsgivare och arbetssökande.Foto: Arkiv

Ett par timmar idag (läs tisdag), mellan klockan tre och fem, kommer jobben att stå i centrum i Ölands Köpstad. Det är Mörbylånga kommun som arrangerar en Jobbmässa tillsammans med Arbetsförmedlingen.

– Det här blir ett utmärkt sätt för arbetssökande och ungdomar att få direktkontakt med arbetsgivarna, säger Anna Gustafsson som ansvarar för mässan.

Annons

– Man kan lämna intresseanmälan och ha med sig sitt CV.

Förutom personliga möten mellan sökande och arbetsgivare på eftermiddagen erbjuds de senare att delta i en workshop med inspiration om jobbspår samt diskussion om kompetensförsörjning.

Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons