Annons
Skördequiz och lokalproducerade burgare i gästgivaregården
– Vi ser fram emot mysiga stunder med både gamla och nya ansikten på gården, där ännu många blommor spirar, vildvinet på byggnaderna skimrar i höstens färger och luften är sådär perfekt krispig, säger Jennifer Perdin, Södviks gästgivaregård.
Södvik • Publicerad 23 september 2024 • Uppdaterad 23 september 2024
Både under fredagen och lördagen serveras husmanskost och senare under eftermiddagarna grillas burgare på närproducerat kött från Runstens Gård och Loftaboden.
– Då ännu mera quiz är hett efterfrågat lägger vi in ett klurigt skördequiz på fredagen med både allmänbildning och musikfrågor istället för livemusik. På lördagen underhåller Papa Grandpa med sin breda repertoar. Bord kan bokas av ätande gäster båda kvällarna, säger Jennifer.
”Då ännu mera quiz är hett efterfrågat lägger vi in ett klurigt Skördequiz på fredagen med både allmänbildning och musikfrågor istället för livemusik”Jennifer Perdin
Annons
Konstnären Peter Hermansson kommer till gästgivaregården för åttonde gången i nuvarande ägares regi. Konstnären Håkan Groop återvänder med akvareller.
– Fotokonstnären Berndt-Joel Gunnarson besöker oss för första gången, det ser vi fram emot, säger Jennifer.
Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons