GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sista säsongen för Ekerum Konsthall - firar 30 år

– Vi firar 30-årsjubileum i år. Tyvärr så har vårt hyreskontrakt blivit uppsagt av Ekerum med ingen möjlighet till förlängning vilket innebär att detta är sista året för Ekerum Konsthall, säger Marcus Holmer.
Ekerum • Publicerad 26 juni 2022
"Samlaren" av Ernst Billgren
"Samlaren" av Ernst BillgrenFoto: Privat

Konsthallen har öppet dagligen tills Ölands skördefest är över i höst och därefter stänger de igen för alltid. Precis som tidigare år finns det mycket att se på.

– Årets utställning är mycket spännande med konst av Ernst Billgren, Tommy ”TC” Carlsson, Larissa Stenlander, Stefan MÅS Persson, Kjell Engman glasutställning nedre plan, Lothar Vigelandzoon, Ronny och Katarina Hård, Nils E Johansson, Karin Holmström, Rickard Ölander, säger Marcus Holmer.

Oljemålning av Tommy "TC" Carlsson.
Oljemålning av Tommy "TC" Carlsson.Foto: Privat

Ekerum Konsthall är naturskönt belägen vid Ekerum Resort mellan Färjestaden och Borgholm och drivs av Leif Holmer och Marcus Holmer. Utställningsytan är 600 kvadratmeter. Inriktningen är svensk och internationell nutida konst samt skulpturalt glas. Galleriet deltar i svenska och internationella konstmässor och utför också konstutsmyckning av privata och publika miljöer.

”Årets utställning är mycket spännande”
Marcus Holmer, Ekerum Konsthall
Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.