Populära konditoriet öppnar igen med flera nyheter – ”Vi är taggade”

Det omtyckta caféet har varit till salu sedan september och snart öppnar det igen.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Köpingsvik • Publicerad 21 april 2022 • Uppdaterad 28 april 2022
Den 29 april öppnar Köpingsviks Konditori igen och ägarna presenterar flera nyheter.
Den 29 april öppnar Köpingsviks Konditori igen och ägarna presenterar flera nyheter.Foto: Svensk fastighetsförmedling

Den 29 april öppnar Köpingsviks Konditori upp igen för en ny säsong och det blir därmed paret Rosita Odljung och Niklas Piles 20:e år och kanske sista. De har haft verksamheten till salu sedan i september men har inte hittat någon köpare ännu.

– Vi har det till salu under tiden men det blir ingen överlåtelse förrän efter säsongen. Det finns intressenter och visningar inplanerade framöver så förhoppningsvis dyker den rätta upp. Det är ett guldläge med många möjligheter men det tar lite längre tid att sälja en affärsverksamhet än exempelvis ett hus, säger Rosita Odljung.

Hur känns det att öppna igen?

– Det ska bli kul och vi är taggade på att köra igång igen. Eftersom vi bestämde det sent så har det tagit lite tid att hitta personal men nu är det löst och det känns väldigt bra. Vi ser fram emot att träffa våra stammisar.

De kommer att ha öppet fram till och med skördefesten och bjuder även på en del nyheter i utbudet.

– Vi kommer att ha lite matigare alternativ, bland annat club sandwich och caesarsallad och framöver blir det även lite smörrebröd.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.