Par från Öland i mopedolycka

En moped som fick punktering och började wobbla och därefter körde omkull var orsaken till en trafikolycka på Ölandsleden i söndags.
Kalmar/Öland • Publicerad 17 juli 2019
En man och en kvinna med koppling till Öland fick i söndags åka till sjukhuset med ambulans efter en trafikolycka med sin moped.
En man och en kvinna med koppling till Öland fick i söndags åka till sjukhuset med ambulans efter en trafikolycka med sin moped.Foto: LENA EHRING

Det var vid lunchtid på söndagen som räddningstjänsten larmades om en trafikolycka på Ölandsleden i Kalmar. I närheten av Skälby körde en moped omkull efter att ha fått punktering.

En företagare i 55-årsåldern med koppling till Öland och hans hustru fick åka till sjukhus med ambulans. Mannen ligger fortfarande kvar på länssjukhuset i Kalmar på onsdagsmorgonen, då han har haft kontakt med Ölandsbladet via mail.

Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.