Annons

Öppet hus med nya ägarna på Villa Ingrid

Sedan årsskiftet driver systrarna My Molander och Nina Fransson Villa Ingrid. I veckan var det öppet hus och besökarna bjöds, inte helt oväntat, på Mytårta.
Borgholm • Publicerad 20 mars 2019
Nina Fransson och My Molander bjöd på Mytårta när det var öppet hus.
Nina Fransson och My Molander bjöd på Mytårta när det var öppet hus.Foto: Maria Brynielsson

Fastigheten byggdes i början av 1930-talet och från början var det en läkarvilla. Sedan 1998 fram till årsskiftet drevs Villa Ingrid av Ingrid Wennberg och innan dess var det Signhild Sundkvist som drev Cickans rum.

Här saknas innehåll

– Vi tog över vid nyår och har målat och fixat en del ytskikt sedan dess. Nu känner vi oss förväntansfulla, säger Nina Fransson.

Annons

När det i onsdags bjöds in till öppet hus var det många som kom förbi för att gratulera nya ägarna. Det bjöds på Mytårta dagen till ära.

– Det är jag och pappa som har bakat tårtorna i bageriet. Receptet är från 1974 när pappa skapade Mys doptårta, säger Nina Fransson.

Sedan 18 år tillbaka driver My Molander och Nina Fransson bageriet och caféet på Böda Sand Beach Resort.

– Vi har bestämt oss för att lämna det efter Ölands Skördefest så det känns vemodigt efter så många år, säger Nina Fransson.

Villa Ingrid är ett 3-stjärnigt Hotel Garni, det vill säga hotell med frukost. Hotellet har 18 rum med totalt 43 ordinarie bäddar.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons