GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Öppen ateljé i Sönnerborg

Göran Petersson beskriver sig själv som ”en naturälskande konstnär som får inspiration från naturen med djuren, fåglarna, växterna, ljuden, landskapen, vatten och så vidare”.
Sönnerborg • Publicerad 21 september 2020 • Uppdaterad 23 september 2020
Göran Petersson håller sin ateljé öppen i Sönnerborg 24-27 september.
Göran Petersson håller sin ateljé öppen i Sönnerborg 24-27 september.Foto: Kampäng

Nu känner Göran för att dela med sig för att andra ska få ta del av hans upplevelser. Under ordnade former håller han sin ateljé öppen 24 september till och med 27 september. Görans utställningar uppmärksammades i mitten av 1970-talet och sedan dess har han arbetat heltid som konstnär. Mestadels arbetar Göran med akvarell och olja men är även en skicklig tecknare. Ateljén finns cirka tre kilometer norr om Algutsrum och skyltar finns uppsatta längs 136:an.

Göran Peterssons konst visas även på Himmelsberga 19-20 september samt 24-27 september.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.