GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Öländskt sommarvaruhus till salu: ”Flertal byggnader” - ”utrymme att anlägga en ställplats”

Beskrivs av säljaren som ”ett av Sveriges största sommarvaruhus”. Etablerades för snart 30 år sedan.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Byxelkrok • Publicerad 21 januari 2023 • Uppdaterad 23 januari 2023
Valles i Byxelkrok är till salu.
Valles i Byxelkrok är till salu.Foto: FöretagsMäklarna Pege Hussfelt

Det är Valles i Byxelkrok, som öppnade 1994, som nu ligger ute till försäljning på Blocket.

Valles sortiment utgörs främst av kläder, leksaker, hushållsartiklar, campingprylar, utemöbler och godis. Butiken brukar öppna vid påsk och sedan ha helgöppet fram till maj, varefter det är öppet dagligen till och med augusti.

Av Blocketannonsen framgår att anläggningen består av flera byggnader på tillsammans runt 1600 kvadratmeter. Huvudbyggnaden uppfördes så sent som 2017 och utgörs av en öppen hall på 1000 kvadratmeter.

Mäklaren skriver: ”På det stora området runt byggnaderna finns ytor för anläggande av lekytor för barn. På sikt finns även utrymme att anlägga en ställplats för husbilar.”

Villan på tomten, som i dagsläget är ägarbostad, ”ingår som en egen del i en affär”.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.