Öländska sommarröster: Elisabet Angelin om corona, hatstorm och konkurs

Elisabet Angelin är Ölandsbladets andra sommarröst för i år. Hon berättar om den händelserika våren med konkurs och coronapandemi.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Öland • Publicerad 23 juni 2020
Elisabet Angelin är dagens öländska sommarröst.
Elisabet Angelin är dagens öländska sommarröst.

Elisabet Angelin hamnade ofrivilligt i fokus i våras när coronapandemin smög sin på Sverige. Hennes resebyrå Gotravel arrangerar varje år resor till de italienska alperna, men i år ville det sig inte bättre än att coronautbrottet i norra Italien kom lagom till att bussen rullade iväg söderut.

I detta avsnitt av Öländska sommarröster berättar Elisabet Angelin bland annat om när hon och hennes man fick erbjudande om att ta över en resebyrå, hennes känslor för Öland, hur coronapandemin, en konkurs och en hatstorm på nätet påverkat henne.

Föregående avsnitt av Öländska sommarröster

Andreas YngvessonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.