GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ölandsaktuell artist i olycka: Spelningen måste flyttas fram

Lördagens julkonsert med Sofia Källgren och pianisten Carina E Nilsson i Högby kyrka, måste flyttas fram.
Löttorp • Publicerad 1 december 2021
Sofia Källgren har skadat sig i en ridolycka och måste flytta fram sin konsert på Öland.
Sofia Källgren har skadat sig i en ridolycka och måste flytta fram sin konsert på Öland.Foto: Pressbild

”Allt beror på att Sofia varit med om en ridolycka, men hon mår efter omständigheterna förhållandevis bra men har bland annat genomgått en operation som gör att hon måste få lite tid på sig att komma igen”, förklarar Torbjörn Gustavsson, konsertansvarig för Källa Hembygdsförening.

Ni som har köpt biljett, eller funderade på att göra det, behöver dock inte vänta allt för länge för att njuta av Källgrens röst. Nytt datum är onsdagen den 15 december, klockan 19.00, på samma ställe; Högby kyrka i Löttorp.

Givetvis gäller redan sålda biljetter till det nya datumet.

”Sofia hälsar att hon är ledsen över att vi behöver flytta konserten men lovar att ge allt för publiken den kvällen”, säger Torbjörn Gustavsson.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.