Ölandsaktuell artist i olycka: Spelningen måste flyttas fram

Lördagens julkonsert med Sofia Källgren och pianisten Carina E Nilsson i Högby kyrka, måste flyttas fram.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Löttorp • Publicerad 1 december 2021
Sofia Källgren har skadat sig i en ridolycka och måste flytta fram sin konsert på Öland.
Sofia Källgren har skadat sig i en ridolycka och måste flytta fram sin konsert på Öland.Foto: Pressbild

”Allt beror på att Sofia varit med om en ridolycka, men hon mår efter omständigheterna förhållandevis bra men har bland annat genomgått en operation som gör att hon måste få lite tid på sig att komma igen”, förklarar Torbjörn Gustavsson, konsertansvarig för Källa Hembygdsförening.

Ni som har köpt biljett, eller funderade på att göra det, behöver dock inte vänta allt för länge för att njuta av Källgrens röst. Nytt datum är onsdagen den 15 december, klockan 19.00, på samma ställe; Högby kyrka i Löttorp.

Givetvis gäller redan sålda biljetter till det nya datumet.

”Sofia hälsar att hon är ledsen över att vi behöver flytta konserten men lovar att ge allt för publiken den kvällen”, säger Torbjörn Gustavsson.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.